Simpel zelf gemaakt en veel lekkerder dan die uit de supermarkt.
- 600 gram bloem
- 200 gram bruine basterdsuiker
- 200 gram roomboter
- 1 ei
- 4 tl bakpoeder (of 2 tl baking soda)
- 1 tl zout (+ 1 tl azijn igv baking soda)
- 1 tl gemalen foelie
- 1 tl gemalen kaneel
Alles goed mengen in een kom.
Uitrollen tot ongeveer 3 á 4 mm dik.
Grote koeken uitsnijden met bijvoorbeeld een kommetje of schaaltje.
15 minuten bakken in voorverwarmde oven op 175 graden.
5 minuten in open oven laten rusten.
Laatste berichten
Recent gedeeld
Meest gelezen
-
Niet op de barbeque, niet op de grill, niet in de oven en ook niet gewoon bakken in de pan. Speklappen die moet je sudderen, zoals onze om...
-
Gember kun je tegenwoordig gewoon bij de supermarkt kopen. Vroeger moest je daarvoor naar een speciaalzaak of toko. Maar als je een stuk bij...
-
Omdat wasverwachter. Mmmm. 2 delen conditioner 3 delen natuurazijn 6 delen water Zit er 300ml in je flacon haarconditioner? Dan gebruik je 4...
-
Een van mijn beste aankopen van de afgelopen jaren is mijn IKEA GRILLA grillpan van 10 euro. Je kunt er perfect aubergines op grillen maa...
Stel hier je vraag
