
Want ja, je kunt natuurlijk wel als half Nederland half ontbloot en met teenslippers aan op een terras gaan zitten. Je kunt er ook voor kiezen om te genieten van de pure dingen van het leven.
Dat is nog steeds in de zon zitten maar daarbij de zon ook tot je nemen in plaats van een door de horeca gestandariseerde uitsmijter, vage belegde ciabatta of aloude broodje kroket in je systeem stoppen.
Het is zo makkelijk.
Spaghetti, een citroen, een blikje tonijn en wat olijfolie en blaadjes basilicum. In de tijd dat de pasta al dente is kun je aan tafel.
1. Kook de spaghetti 2. Scheut olijfolie in een koekenpan. 3. Leg in de olie de stukgemaakte blaadjes basilicum en rasp de schil van een citroen er doorheen (biologische, anders eet je alsnog een palet aan chemicaliën). 4. Half blikje uitgelekte tonijn toevoegen. Nog niets verhitten. 5. Pasta niet afgieten maar met pastaschep of twee vorken direct in de koekenpan doen. 6. Even kort verhitten en goed mengen. 7. Opdienen en garneren met nog een leuk blaadje basilicum. Eventueel nog wat vers gemalen zwarte peper.
Wijnadvies: Pinot Grigio
Dat is nog steeds in de zon zitten maar daarbij de zon ook tot je nemen in plaats van een door de horeca gestandariseerde uitsmijter, vage belegde ciabatta of aloude broodje kroket in je systeem stoppen.
Het is zo makkelijk.
Spaghetti, een citroen, een blikje tonijn en wat olijfolie en blaadjes basilicum. In de tijd dat de pasta al dente is kun je aan tafel.
1. Kook de spaghetti 2. Scheut olijfolie in een koekenpan. 3. Leg in de olie de stukgemaakte blaadjes basilicum en rasp de schil van een citroen er doorheen (biologische, anders eet je alsnog een palet aan chemicaliën). 4. Half blikje uitgelekte tonijn toevoegen. Nog niets verhitten. 5. Pasta niet afgieten maar met pastaschep of twee vorken direct in de koekenpan doen. 6. Even kort verhitten en goed mengen. 7. Opdienen en garneren met nog een leuk blaadje basilicum. Eventueel nog wat vers gemalen zwarte peper.
Wijnadvies: Pinot Grigio
Verzonden vanaf mijn BlackBerry 10-smartphone.