Inmaken is leuk, lekker en bijna meditatief.
Men neme de tomaten die het toch elk jaar niet willen doen. Je kent het wel, een zomer die net te kort duurt en waardoor je in september nog met groene tomaten zit. Al die moeite van een moestuin komt nu nog goed terecht in een potje. Witte wijn met wijnazijn, suiker, laurier aan de kook bengen. Af laten koelen en in de pot met in stukken gesneden groene tomaten, knoflook, ui en rode peper doen. Inmaken in kokend water en dan lekker een paar maanden wachten.
Laatste berichten
Recent gedeeld
Meest gelezen
-
Niet op de barbeque, niet op de grill, niet in de oven en ook niet gewoon bakken in de pan. Speklappen die moet je sudderen, zoals onze om...
-
Gember kun je tegenwoordig gewoon bij de supermarkt kopen. Vroeger moest je daarvoor naar een speciaalzaak of toko. Maar als je een stuk bij...
-
Omdat wasverwachter. Mmmm. 2 delen conditioner 3 delen natuurazijn 6 delen water Zit er 300ml in je flacon haarconditioner? Dan gebruik je 4...
-
Een van mijn beste aankopen van de afgelopen jaren is mijn IKEA GRILLA grillpan van 10 euro. Je kunt er perfect aubergines op grillen maa...
Stel hier je vraag
